Bli klar til racingsesongen med hjelp av naprapat.

Treningsmengden i sesongoppkjøringen kan være belastende for kroppen. Det er viktig å oppdage begynnende belastningsskader tidlig. Da kan problemet behandles og treningen kan tilpasses, slik at du kan begynne sesongen skadefri og full av energi.

Oppfølging med helhetlig perspektiv

Går du sesongen i møte med begynnende “vondter”? Da vil en grundig sjekk, utført av en fagperson, være en god investering. En naprapat vil foreta en grundig undersøkelse av hele kroppen. Det er viktig å avdekke om det er underliggende årsaker som skaper problemer. Hodepine kan komme av overbelastning. Det er heller ikke alltid at årsaken til smerter i nakken, sitter akkurat der det gjør vondt. Derfor vil en naprapat forsøke å danne seg et helhetlig bilde av deg som utøver i stedet for å kun fokusere på symptomene.

Kompetanse på idrett

En naprapat vil også kunne tilby hjelp til utøvere som ikke har en konkret skade. Mange ønsker forebygging, eller hjelp til å kartlegge og finjustere kroppen. Slik oppfølging vil bidra til at du blir bevisst på kroppsholdning og teknikk. Forebyggende behandling vil gjøre at kroppen hele tiden har de beste forutsetninger for gode prestasjoner.

Ta en titt her for å lese mer om hva en naprapat kan tilby.