Utstyr til telefonen i bilen

De fleste venner seg til smarttelefonen, selv når de kjører bil. Derfor er det et stort marked for å gjøre nettopp dette både enklere og tryggere. Dette er grunnen til at Apple har utviklet CarPlay, og Google har utviklet Android Auto.

Hver av dem gjør det mulig å koble telefonen til underholdningssystemet i bilen for handsfree tilgang til samtaler, tekstmeldinger og en rekke apper, som for eksempel GPS.

Hvordan smarttelefonen kan hjelpe deg i bilen

Når du kjører, vil du helst kunne holde øye med veien. Med en gravitasjonsbilholder for viftegrill, vil du enkelt kunne få tilgang til diverse apper som du trenger under rally. Du kan få tilgang til spillelister eller vise kart med maksimal komfort. Denne mobilholderen for bilventiler har en supersterk klemme som fester mobiltelefonen til ventilasjonen på bilen din. Vinkelen på hodet er justerbar, og det er mulig å montere telefonen både vertikalt og horisontalt. Du vil kunne finne masse annet utstyr for bilen din i en god nettbutikk.

Annet tilbehør som ultrakompakte billadere med USB-C-porter og 30 W strømforsyning, Power Delivery-teknologi i ultrakompakte billadere, lader telefoner med maksimal hastighet. De kompakte laderne passer perfekt i bilens sigarettenner, går i ett med interiøret og har et innebygd LED-lys som gjør det enkelt å finne dem i mørket.